mandag 18. februar 2013

Dagene gikk sååå fort

Og jaggu ble det vinter
Ikke sånn med masse snø eller sprengkulle...men til tider vakkert der ute og glatt nokk.

                                                      Så var vi på Kardemomme by.
 To klasser fra skolen med famile dro til Oslo. Først møttes vi i kjellern på Peppes for felles middag, etterpå ble det godis shopping , deretter  forestillingen.
Helt supert og god stemning på oss. Vi avsluttet kvelden/natten på Roms hos gamlenaboen.! Før ferden gikk tilbake til Hedemarkene.

Prinsessa og prinsesse barna dro til København på selveste bursdagen min.

 Mann og pusegutt ble hjemme.
 Vi shoppet og kosa.

På en sånn båt før jul kan man godt si at ikke alle kan å oppføre seg eller burde fått alkohyler i så mange glass.
De fleste kunne man jo bare flire av.

Litt uheldig med været i den Danske hovedstad, men masse å se på. Vel tilbake fra masse shopping, gikk jentene rett i bassenget og jeg leste bok med beina høyt !!!


 God jul
  Her hjemme med familie og fyr i peisen. Søstern med følge og mamma overnattet. Masse presanger denne gangen også.                      Og ribba rakk festen til kl fem.


Multekremen                                             Nissen

Vel overstått... og det ble like tomt denne gangen også, når alle nisser og vakkre rødfarger er pakket ned i eskene sine igjen. Tar noen dager å sette opp og enda flere med å rydde ned. Men slik var det tenkt.

 Godt nytt år!!!.    Vi feiret på Brandval. Stille og rolig men super kos.Var godt å få andre og bedre minner om nyttårsferinger enn den vi hadde året før.
 Denne gangen var Hokkåsen dama der med voff og dattra :)
Jeg hadde shoppa familiepakke med knallerter

Som jeg var litt mere glad for, før jeg kjøpte, enn etterpå.. Fytti å mye ræl  i en pappeske. Stjerneskuddene funket super!Det var sånn rask oppdatt av noen raske dager her..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar