søndag 7. oktober 2012

Høst bladfall og gjenntatte tanker

Og igjen har jeg tenkt de fleste av dem før, nå i skrivende stund burde jeg ha hatt puta under hode ikke langt vekk fra den. Men hva gjør ikke en *god* samtale på sengekanten etter midnatt med prinsessa i huset. I allefall så spratt jeg opp og fylte i glasset. For noen sovna fra hele meg.

Nå er det alle tenkene om hva systemet, faktisk ber meg gjøre og som jeg mener er rimelig på tryne i bær tua.   Er igjen tatt opp i navs søkelys og igjen fått ny utredning som det heter på dems spåk og faktisk igjen skal resten av jobben gjøres av meg. Så hele torsdagen gikk bort i telefon, hvor jeg tilslutt fikk bekrefta det jeg alt viste, men allikevel så skal man til fastlegen å sende søknader, som  ikke vil bli sett på før tidligst 2013 . *punktum* Det finnes ikke noe slikt behandlingsystem og det er ikke hemmelig. Professor ditt og Dr datt har allerede gitt sitt søkelys på den saken av helsenorge. Men hei hurra hurra hurra...så sier oppdrager til giver at dette ønskes og bruker som faktisk igjen er meg..sier ja ja da er jeg ute av dems system igjen og tar jobben selv. En ny helse menister i dette landet gjør vel heller ikke tanken lysere.  Nå er det nå en gang sånn i detta landet jeg til stadighet blir så glad i ...at skal du bli syk, så for saken sin skyld bli det før kl 1430 og ikke i høstferien til Oslo folket..for da stenger vi telefonen. Gruff og gryteputt jeg skal til legen på torsdag.
En lysende avsluttning på den dagen bør jeg ta hjemme hos Jørgen på partylite partyet hennes.
                         Jeg venter bare på at...og jeg venter...
Hentet lillemor i dag, med nyepåsatte vintersko på bilen..noe han som sover ,frivillig faktisk av egen drivkraft gikk ut å utførte. Flott! Jjeg ble så glad på venstre sia mi..for slik omskoing går ikke like kommentarfritt hvert år. Han holdt på så lenge at jeg rakk å sette på en vaskemaskin og rulle 100 våruller..med masse gotanker til Vanda.
Stille ble det og jeg mitt gotroende vesen trodde at den andre bilen også fikk på sko, men nei da...men naboen fikk i allefall besøk. På det tidspunktet at noen kom inn igjen og fant frem løpeskoa..gikk både piffen og paffen ut..Å i dag skulle noen løpe begge rundene i ett..men ikke gi beskjed.
Så jeg inntok et måltid med nystekte vårruller på et nyvaska spisebord i 1het. Smakte supert !!!
Som skrevet så henta jeg lillemor i dag og på veien ned kom jeg på at det er over 20 år siden jeg møtte han...og det gav 4 fine og 56 dårlige tanker med en gang.
Så står man plutselig der da og bildørene åpnes og smilefjeset er på...i det døra lukkes igjen hører jeg meg selv si..kjør pent hjem da...................................hvorfor sier jeg det?
Nei det får meg til å tenke på elgjakta som er i gang her i skogen omkring..

En annen sliten tanke som jeg er lei ,er at noen kan ikke komme på sleskaper eller møtes om det viser seg at jeg er der..og den noen vet jeg jo stikker innom her også..Har du virkelig så mye å skjule siden du ikke kan se meg og hilse som folk. Du har mye større problemer enn jeg var villig til å innrømme og midt oppei det, går dette utover spesielt datteren din..du vet hun som hadde bursdag nå og du ikke hadde tid til. Hun som aldrig får lov å ta et godt farvel til noen for du har så mye å skjule. Å jeg som gikk rund å forsvarte deg og dine handlinger til enninga. Det er en skam.

Noen har fyldt 40 år og jeg laga til mini fest. I går fikk du endelig kjøpt deg den klokka du har tenkt så lenge på..var greit med presanger allikevel ja.
Det ble en utflykt til Torsby...det store *ytland!*  Kom på at jeg må nevne for Wivvsen om all glutenfri på ica.
En koselig by men jeg får aldri tid til å titte i de fleste av butikkene , når vi endelig er der..trenger en girls shoppe tur kjenner jeg.
Nå nærmer det seg stempeltreff igjen og jeg kjenner at jeg gleder meg...tanken på all insperasjon i tiden etter og ja og ja .
Har rokket å bli nabotante til en liten prins, holdt han på torsdagskvelden. Jø og jø hvor små dem er..helt sånn super perfekte må all lykke og solid trygghet følle han.
Det kommer en jente bebis bortte i gata her til neste år også.. blir spennende å følle men best av alt er en ny prins ,som jeg og bestemora veeeeeenter på. Nå har vi sett flere ultralyd bilder og et i 3D...himmel å jeg gleder meg til han kommer og jeg får bli kjent med den nye skapningen.
masse masse lys og kjærlighet til magene :)


Ja ja det ble ikke tomt eller mere plass i tankerommet...men klokka gikk i allefall

                 *S*S*S*S*S*S*S*S*S*S*S*S*S*S*S*S*S*S*S*S*S*S*S*S*S*S*S*S*S*

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar