torsdag 15. oktober 2015

Bøøøøø

Heisann 
Ja jeg veit at det ikke er halloweeeen enda, men ble nesten skremt selv jeg , når jeg kom inn på bloggen igjen.

År , månder, uker, dager , timer og minutter har virkelig flydd av gårde for meg. 
Ungene har jeg huska å vanne, så de gror og eldes med stil. Pusekatten vår Putin ligger i hagen, han fikk kreft i nyrene med full spredning RIP den vakkreste gutten på jord, som er så lett å savne *27 mars 2014*

En gang i gamledager hadde jeg jo full plan om å skrive masse, men det har blitt himla mange timer med urtte i steden. Gir nesten det samme som å blogge...er du ikke enig?

Jeg husker jeg slutta å skrive her, for jeg viste at jeg ble smugtitta på, så noen skulle ha oversikten over hva jeg holdt på med, men sånn er det nymoderne livet blitt. Nå skal du bli bestemor, så jeg håper du har annet å holde på med. Lillegutt skal bli far, gratulerer !

Nå er det jo sånn at jeg ikke skulle ha flere dyr, jeg betaler den legeregninga enda....men som alt annet ...så går dagan og jeg havnet på party, etter mange timer på festen oppi gata her, nærmere bestemt på gårn....Så dukka jo flere og flere bilder av gatemiksen eller mere korekt made på kornåkern opp. Rallymamman hadde jo mange små søte nøster..ja ja enden på visa var at før noen sovna, så hadde jeg laga avtale om å komme å titte på pusekattene. 

Selvførgelig måtte dette gå som det gikk.. og vi er nå lykkelig eier av han Henry. Født 20,5 -14 Han er en skikkelig nurkegutt.... Så går dagan og ehh ja det gikk som det gikk og jeg skulle bare titte på sånne langhåra puser, forde jeg savnet mega pelsdyret vårt..og vips så dro vi til Skarnes og henta lille frøken jeg bestemmer det meste Aurora, fra dyrebeskyttelsen født 1,8-14 under ei trapp, da mamman hennes eiere bare flyttet fra sin gravide katt. 
Håper karman biter dem i røven..

Vi har andre lånepuser , eller også kaldt å kan ikke dere passe dem i 14 dager a, vi skal på ferie og så er det han Brunosten da. Denne sommeren var det fire pusekatter og han her, vi snakker liv i leiern. Vi har noen dager, netter og sekunder med kattepine her, lille frøken har tygd i seg x anntal pc, mobil og pad ladere, den ungen er dyr i kosten. 
Vår unge prins har klatra seg igjenom to sett med gardiner, satt sine fine merker i sofan og knaska i seg et dusin av mammas blomster. 
                                                Men vi ville ikke være for uten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar