tirsdag 10. januar 2012

God Jul...godt nytt år og Grattis på fødelsedagen Kristina.


Julekort fotografering 2011
Heisann ja her fløy tia...I går pakket jeg jula i 1 eta ned. Desverre kom det ikke lengre enn ned trappa og landet der. Kjellern blomstrer juletreet enda (det i plast) men lille treet vi hadde i stua..var av god gran, kun en fire fem nåler på gulvet i går..og jeg hadde glemt hele vanningen. Ei heller tenkt så mye på jevn temp.
 Nede i kjellern ja..vet nemlig ikke om jeg skal satse fult på plast bokser med lokk eller bananeskene. Saken var nemlig at jeg fant litt for mange edderkopper i den ene bananesken ved opp pakning. Veldig veldig små saker. . . men!!! ???
Som sakt det ble jul i hele huset og jeg rakk til slutt å pakke inn alt. Jentene har vært super flinke på julegaver og pynt lagring..denne gangen også. 2 runder med pepperkaker ble det også.
Julaften var alle fire pluss pus hos mamma i Tigerstaden :)  Tante og onkel kom dagen etter og 1 juledag gikk som vanlig. Vi kom tilbake utpå kvelden..Rakk flåklypa og mamma mia.. ... ... så gikk strømmen igjen og den ble borte i evigheter.
pepperkakene
peppekakebakerne

Men mannen hadde fått radio på batt fra godnaboen, så vi var reddet. Mobil nette var også ute.2 juledag ingen strøm og inget nett. Namnå piken kom kjørenes da vi skulle spise tradisjons pinne kjøtt sammen og nå skulle det bli fyr i gassen i campingvogna fra 70 tallet og poteter og stappe på vedovnen.
Resultat et herre måltid i skinnet av masse hvite levende lys.
Uten for campingvogna med bål i grillen

Sent på kvelden kom lyset igjen.


Romjula tok super Monika oss prinsesser med på Kiel båten.....hurra hurra hurra..Super tur , knall god mat og et herlig opphold med damene og prinsene. Anne var med oss som en liten sol i hverdagen. Hun minner oss på at menn skal man ikke ha for en hver pris. Elsker dere begge damer!
Kiel båten

Happy kalkun
Nyttårs aften !!!!! Godt nytt år , festen på Namnå med Anka og Antonsen, hunder og pus , 4 barn og Nåmnå piken og jag. Kalkun med litt ny vri i år, sprikende bein, støffing på stekepanna og en bolle med epler..men kjære maten var fortrøffene digg.

1 uke i januar ble tilbrakt på hobbyrommet , da svigermor var årets første jubilant med sine 60 unge år, ønsket seg et album.
                Grattis
 Vi åkte till mannens lille ställe och våren Sommarstuga.  Det var sol og nesten sommer temperaturer der nede. Kos promenad på Torpet på fredag ( alle butikker er stengt uansett) Party på lørdag og jaggu en liten tur innom Ullared på søndag.

Ullared
Torpet


Takk til Fredrik som passet på pusen, da jeg tenkte at Namnå piken trengte den andre guttungen hjemme hos seg og voffene.

*S*Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar