mandag 12. desember 2011

Strøm

Fy søren å avhengi vi er av strømmen..og vannet for den saken skyld. Men her i skogen har vi en haug med arbeidledige friske menn og flotte damer.
 Enda klarer ikke Eidsiva og holde strøm linjene klare for trær og buskekratt. klart det er milevis med ledninger der ute, men kjære og han vene..mye kunne da ha vært fått til med litt ekstra hjelp.
 Joda været er det ikke mange som kan gjøre noe med i allefall ikke så mange fra Nav... og snø og regn og fugler på ledningene er uheldig for leverandøren...
Men nå er det tia igjen for ustabil strøm..og for mange her i bygda..Over hode ingen strøm.!
På fredag gikk og kom strømmen 19 ganger. Så når mannen hadde laget alt klart til middagen...ble det total mørke. Noe som varte i 4 timer.
Jeg hadde sovnet i lilla sengen nede i tv stua. Våknet og tenkte at vaskemaskinen med ullklær var ferdig og at han hadde slått av alt lys. Vi prøver også å spare strøm, slik at Norge kan selle litt mere til utlandet :)
Gleden var stor da jeg kom opp i stua og fant vedovnen i drift ( vi prøver ikke å spare ved, men har ikke helt fått kjøpt inn alle pinnene enda, ingen stress bønna har ved)
Mannen hadde like greit tatt i bruk vedovnen og leget middag, lys var tent og boret var dekket. Naboen kom også over for å se på ! Utrolig fornøyd med mannen og hans middag denne dagen.*S*

1 kommentar: