mandag 28. november 2011

Prinsessa er jaggu blitt førtty...

Ja og det går greit.! Faktisk mye mere mas å bli 30 *husker det godt enda min nye alder her*

Hva eller hvordan skal man feire en slik dag? ! Jo det har vært mange forslag...Og da mannens familie ikke skulle dukke opp, ble hele *jeg leier et festlokale* droppa.
Har jo hus, så en liten fest skal da man få til...tenkte noen.
Blir faktisk litt overasket hvert år..jøss er den dagen alt..igjen..hææ ojda . Jeg veit jo når jeg er født..men kommer ikke det like fort som jula da..?.. I allefall en sen natt fant prinsessa ut at hun skulle sende innvitasjoner til venner og slekta..Slik var det tenkt.

Innrømmer i den tid jeg slikket på frimerkene til alle tanter og onkler, kusiner og den ene favoritt fetteren..at jeg ikke hadde trodd de skulle komme..
For jeg la like så greit hele festen til den 26 nov kl 12oo i min egen hag,e rundt et bål og med grilla pølser, stek dine egene vaffler og drikk så mye brus du orker.

Men jaggu....................29 stk sa ja..og da har jeg jo litt slekt i Usa og litt på Andøya som jeg viste ikke kom...men jaggu..mamma trodde jeg ville avlyse hele festen når jeg ringte, men jeg var bare sjokka over at dem sa ja..og så glad for at super naboen min har masse stoler og bort til låns...duker med flagg har hun å.
I skrivende stund er jeg faktisk fortsatt noe paff...
Men den 26 november kom i år, med sol og noen pluss grader. I fjor var det på den dagen en utolig masse snø og minus 26 der ute. Så det hjalp nok å snakke til gudene som styrer med været *peker opp*

Alle bilene fikk plass i den nye oppkjørselen og folk og gaver strømmet inn. Jeg strålte, for dette var kos..
Mannen hadde hentet paller med naboens gode mann dagen før..og grillen hadde han full kontroll på :)  Takk mannen.
Krakken som var omgjort til gave bord..ble straks for liten..haugen vokste utover verandan..lurt at vi byggde ut den i sommer å. Å kakene som dere alle hadde bakt..tusen takk for dem.
 Namnå piken kom med selveste John Deere og på hengern lå en sexy hvit internettradio! Hurra og for noen kort..hihi...låv ju and the traktor. Takk for grisen Sandra.
Litt utpå feiringen satt min søte og vakkre nabo meg ned på en stol, hun hadde to poser meg gaver og alle har en god historie..
gud jeg 40 år og 2 dager lot tårene bare trille ned.. For en herlig samling av presanger..Så glad i deg fru Brit !
 Litt mere kake og masse flere pakker... Jeg var Norges eller i allefal Hedemarks lykkeligste pike denne dag.
Piken på are sia hadde virkelig gjort seg flid med innpakningen og dattra hadde pyntet så fint med piperensere..takk Caro.
Syklubb pikene hadde gjort om vin til pengekrokke!!!!...og dagens høydepunkt var min nye Big Shot maskin fra Sizzix  dypt ønsket og høyt elsket...Halleluja for en lykke...og gavekort på Bikuben og presente kort fra Sweden....skal heves i hobby butikken i jan..når svigermor fyller år.
Dies fikk jeg og SCRAPPE utstyr...sa jeg at dette var en lykkens dag ? !!!
Jo godt folk sammen med mange andre supre gaver som  vakkre glass, orkideer,sekker med ved fra Hurdal og vinflasker + masse mer, var og er denne førtisen lykkelig.

                                                                    Min syngende kake


                                                            
Tusen tusen takk :)
Små og store fyldt opp hagen og det eneste jeg manglet på denne dagen, var tid..tid til å snakke med alle sammen, men jeg håper at dere koset dere og at pikene under varmelampa på verandan ikke angret på frisk luft :)  I like pen orden som slekt og venner kom...reiste de igjen. Men hu i 184, Namnå piken, Engelen fra Aurskog skulle overnatte...så festen fortsatte...Anka og fru Brit var der å, men de hadde egene senger. Nå hadde det vært søtt å skyti av ..å ut i de små timer, festet vi..men hallo vi er da alle i pluss minus førttty åra og sovna pent noen timer etter midnatt.
Snipp snapp....neida i dag er det mandag og Metting å je har vært i Sweden...men i sktivende stung er hun tilbake i Tigerstaden.
Sa jeg at jeg var lykkelig bursdags jente? !!! 
På selve dagen eller det vil si 1 min over midnatt kom det flagg og fakkler med sang utenfor vinduet her....min skjønne nabo med ei vakker flaske :) Desverre måtte fru Brit på pute jakt, da hun skulle på jobb...men dattra på Brandval *tusenkunstnern* og jeg vi kosa oss igjenom noen glass her....kl 0705 ble mor vekt med hurra sang og det var frokost og pakker rundt spisebordet...telefonen kimte og tikka resten av det bursdagsdøgnet...prinsessa var bare glad..Rett og slett en super duper 40 års dag :)         John Deere                       Litt av presangene

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar