søndag 29. mai 2011

Brandval cup og ridestevne
Snakk om bizzi helg i allefall synes mor det.


*fotball* sa elste mann, *hæææ* sa mor...vel kanskje ikke helt etter boka dette men hallo skal du spille fotball....mor i sjokk...dette er jo i mot min religion!


Så ble det fotball da på den lille jenta til mor som ikke har tuppa til for mange balle i sitt liv.Og drakt fargene er jaggu svart og gult....nei hjelpe meg. Men nå med nye fotballsko, leggskinn og gul drakt nr 6 , mor fortsatt i sjokk og jenta i sprudlende humør der hun prøver å forklare mor reglene.. *pust helt ned i magen*


Lillesøster er faktisk like sjokka, hun takler det med flere toner på blokkfløyta si.Hun hadde konsert i kongsvinger på onsdag som var kl 1800, bestefar og Åse kom også. Det var vel blåst og mor + storesøster og mannen var stolte. Sommerkonserten var super fin :)

I 3 uker på vei inn i sin 4 uke nå har det blitt sparket ball..tirsdager og torsdager. Etter 2 treninger vare det rett i kamp og da sier jeg bare vi vinner noen og så taper vi noen, for det er vi, stort sett er vi alle med og ser på. Sist helg var det cup på lørdagen og sola kom frem, litt mye vind utover dagen med en flott dag med mye ball.


På laget sliter vi litt med å finne en målmann/kvinne for den jobben ønsker ingen. Etter 1 kamp spilt , så kommer Heidi og sier at hun i neste kamp skal stå i mål.....Lang maske på a mor, *å sier du det, så flott da vi skal heie hele veien..husk at du skal kose deg det er viktig*


Jenta går og jeg spørr mannen om vi hørte riktig, hun er nemlig ballredd enda. Men kampen kom og jenta sto bra i målet.. phu.. Etter at siste kamp ble spilt var det premie utdeling alle fikk medalje og pokal..Flott.. Litt sliten i beina var det godt å få en varm dusj... Ingen tenkte på vannmåleren i sådan stund.


Søndag dro vi jentene i knall sol til ridestevne. En blå og to rosa stoler samt matpakker, rigga vi oss på plass. Heidi skulle ri 1130 først 40, så 50 på banen. Det gikk supert, helt prikkfritt og mor så stolt å glad for at dette gikk bra. 2 nye sløyfer til i samlingen.......men da åpnet himmelen seg og vi rømte inn i bilen. Store og varme tanker til jentene på banen og alle hestene.


1430 var det Jenny sin tur først 20 så 30. Godt pakket inn i regntøy var vi alle og lillemor startet først i gruppa si....dette gikk også prikkfritt på begge runder..phu mor like stolt og kjempe glad. 2 nye flotte sløyfer på henne også. Et super fint stevne, men det var veldig godt og komme hjem til sofan denne gangen.
1 kommentar: