mandag 28. november 2011

Prinsessa er jaggu blitt førtty...

Ja og det går greit.! Faktisk mye mere mas å bli 30 *husker det godt enda min nye alder her*

Hva eller hvordan skal man feire en slik dag? ! Jo det har vært mange forslag...Og da mannens familie ikke skulle dukke opp, ble hele *jeg leier et festlokale* droppa.
Har jo hus, så en liten fest skal da man få til...tenkte noen.
Blir faktisk litt overasket hvert år..jøss er den dagen alt..igjen..hææ ojda . Jeg veit jo når jeg er født..men kommer ikke det like fort som jula da..?.. I allefall en sen natt fant prinsessa ut at hun skulle sende innvitasjoner til venner og slekta..Slik var det tenkt.

Innrømmer i den tid jeg slikket på frimerkene til alle tanter og onkler, kusiner og den ene favoritt fetteren..at jeg ikke hadde trodd de skulle komme..
For jeg la like så greit hele festen til den 26 nov kl 12oo i min egen hag,e rundt et bål og med grilla pølser, stek dine egene vaffler og drikk så mye brus du orker.

Men jaggu....................29 stk sa ja..og da har jeg jo litt slekt i Usa og litt på Andøya som jeg viste ikke kom...men jaggu..mamma trodde jeg ville avlyse hele festen når jeg ringte, men jeg var bare sjokka over at dem sa ja..og så glad for at super naboen min har masse stoler og bort til låns...duker med flagg har hun å.
I skrivende stund er jeg faktisk fortsatt noe paff...
Men den 26 november kom i år, med sol og noen pluss grader. I fjor var det på den dagen en utolig masse snø og minus 26 der ute. Så det hjalp nok å snakke til gudene som styrer med været *peker opp*

Alle bilene fikk plass i den nye oppkjørselen og folk og gaver strømmet inn. Jeg strålte, for dette var kos..
Mannen hadde hentet paller med naboens gode mann dagen før..og grillen hadde han full kontroll på :)  Takk mannen.
Krakken som var omgjort til gave bord..ble straks for liten..haugen vokste utover verandan..lurt at vi byggde ut den i sommer å. Å kakene som dere alle hadde bakt..tusen takk for dem.
 Namnå piken kom med selveste John Deere og på hengern lå en sexy hvit internettradio! Hurra og for noen kort..hihi...låv ju and the traktor. Takk for grisen Sandra.
Litt utpå feiringen satt min søte og vakkre nabo meg ned på en stol, hun hadde to poser meg gaver og alle har en god historie..
gud jeg 40 år og 2 dager lot tårene bare trille ned.. For en herlig samling av presanger..Så glad i deg fru Brit !
 Litt mere kake og masse flere pakker... Jeg var Norges eller i allefal Hedemarks lykkeligste pike denne dag.
Piken på are sia hadde virkelig gjort seg flid med innpakningen og dattra hadde pyntet så fint med piperensere..takk Caro.
Syklubb pikene hadde gjort om vin til pengekrokke!!!!...og dagens høydepunkt var min nye Big Shot maskin fra Sizzix  dypt ønsket og høyt elsket...Halleluja for en lykke...og gavekort på Bikuben og presente kort fra Sweden....skal heves i hobby butikken i jan..når svigermor fyller år.
Dies fikk jeg og SCRAPPE utstyr...sa jeg at dette var en lykkens dag ? !!!
Jo godt folk sammen med mange andre supre gaver som  vakkre glass, orkideer,sekker med ved fra Hurdal og vinflasker + masse mer, var og er denne førtisen lykkelig.

                                                                    Min syngende kake


                                                            
Tusen tusen takk :)
Små og store fyldt opp hagen og det eneste jeg manglet på denne dagen, var tid..tid til å snakke med alle sammen, men jeg håper at dere koset dere og at pikene under varmelampa på verandan ikke angret på frisk luft :)  I like pen orden som slekt og venner kom...reiste de igjen. Men hu i 184, Namnå piken, Engelen fra Aurskog skulle overnatte...så festen fortsatte...Anka og fru Brit var der å, men de hadde egene senger. Nå hadde det vært søtt å skyti av ..å ut i de små timer, festet vi..men hallo vi er da alle i pluss minus førttty åra og sovna pent noen timer etter midnatt.
Snipp snapp....neida i dag er det mandag og Metting å je har vært i Sweden...men i sktivende stung er hun tilbake i Tigerstaden.
Sa jeg at jeg var lykkelig bursdags jente? !!! 
På selve dagen eller det vil si 1 min over midnatt kom det flagg og fakkler med sang utenfor vinduet her....min skjønne nabo med ei vakker flaske :) Desverre måtte fru Brit på pute jakt, da hun skulle på jobb...men dattra på Brandval *tusenkunstnern* og jeg vi kosa oss igjenom noen glass her....kl 0705 ble mor vekt med hurra sang og det var frokost og pakker rundt spisebordet...telefonen kimte og tikka resten av det bursdagsdøgnet...prinsessa var bare glad..Rett og slett en super duper 40 års dag :)



         John Deere



                       Litt av presangene

søndag 13. november 2011

Frank blei 50

og jeg ble ikke bedt, men mannen skulle på oversakelse party...Da ville mor lage noe mer ut av gaven og pynta flaske for 1 gang....bilde av Frank stjal jeg på fb. 



Det som har vært litt trist er jo at etter jeg fikk eget hobby rom (som jeg noen ganger deler med andre slik som pus eller Einar) har jeg ikke vært veldig aktiv der nede, men nå etter Franks flaske og mellom søsters ønske om kort til den av damene på jobben...satte jeg i gang...der nede..

Nå har det blitt enda flere kort, noen scrappe sider til jenten og en juleflaske klar. Ting kan ta tid der nede!.., men gleden er stor, vi snakker lykke!!!  stor lykke bare å sitte der noen ganger.
Mannen fyrer ofte i ovnen og jeg har begynt å låne lydbøker på bibbern.. Nå er det boken barnevakten som blir lest for meg.
*S*





40 !

I går var vi i 40 års lag til Kristin...hun er den nest siste i *syklubben uten nål* som fyller år.
Jeg er igjen minste mann/pike. Og har i skrivende stund lenge igjen...til min dag.
Nicole og jeg reiste tilig fra hedemarken og skulle svinge innom Ikea....hallo det er jo lørdag og det ble en rask tur kun på parkeringsplassen..for et kaos.
Vi satt og kosa oss på Kjelsås først, så ble tre fest klare piker kjørt ned til Skeidhuset. Kjempe fin fest...masse god drikke og tapas...og herlige kaker samt attåt..bare at etter mat var det ikke mere plass i denne kroppen.
 Bursdagsbarnet hadde laget en bildefremvisning av sine 40 år her på jorda..utrolig kult å se hvor mye vi alle har vokst..
Natten kom og vi tre piker ble henten..Hedemarksbærttene fikk sove i kjelleren i samme seng..faktisk urkos det å...
og vi hadde en herlig frokost, gode og fornuftige samtaler så gikk turen hjem.
I mars lagde minste mann/piken en tradisjon med flasker til bursdagsgave...så slik har det godt for de fleste..nå er det bare meg igjen og jeg ønsker meg mere hobbyrelaterte ting..den som lever noen dager til får se.
Fikk i allefall pynta litt på esken til flasken og stablet 40 kjærligheter i en vase..og mekket kort.
Så lurer jeg på hvorfor bildene blir lagt ut feil vei enda noen har snudd og snudd og snudd på dem..


40 Kjærligheter
flaske esken


korte



fredag 11. november 2011

SOMMERN kom den egentlig i år?

                                               Han Putin på den nye verandan i sommer


Jeg kan huske en dag med mye sol. Faktisk så sto kaldlufta på inne hele den dagen. Men jeg kan da også huske ullsokker og terassevarmer på fult..Jo vi *naboene* og husets eldre beboere har da skålet inn sommeren.
Og Namnå piken har hatt med seg katter i partytlelte.
I dag er det pluttselig blitt den 11.11.11 eller 2011.
Monika drikker ost og spiser vin i kveld, Beate skulle ha gifta seg (aner ikke hva som skjedde) Heidi er å rir, Jenny har laget *smudi*
far har shoppa en boks og skal i kjellern snart. Jeg har skrudd opp ny lampe i stua, så nå håper jeg at vi ser hjemme leksene i skumringa.

Vi drenerte huset i sommer og vi har vært på flere turer. Jenten var jo i Usa og fikk feira tantes 50 års dag! Vi har vært innom Sweden og Danmark + slotte i Hurdal. Rakk bare en natt der, da han Johan fikk oss ned til Skara sommarland for å overaske Malin og jenten. Super kos...og huset gliser med ny grus, ikke noe vann i kjellern og større parkerings plass ble det å.
Nå skal mor hente hestejenta si og mest trolig slenge på noen negler for i morgen skal Kristin ha sitt 40 års lag.
*S*